вівторок, 26 лютого 2019 р.

English week - 2019


З 18 по 22 лютого у Сарненській ЗОШ I - III ст.#4 був проведений тиждень англійської мови.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу.
Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.
Впродовж перших днів кожен мав змогу зробити фото на згадку, отримати комплімент або побажання хорошого дня від старшокласників.  
Світлина від Liudmyla Rudyka. 
Світлина від Liudmyla Rudyka.

Фотозона "More about Great Britain"





"Інтелектуальний марафон для учнів 5 -6 класів" з конкурсами,піснями,віршами та незвичайними завданнями. Діти мали змогу показати знання не тільки з анг.мови,а й обізнаність в географії, історії, культури та в ін.галузях шкільної програми. Всі проявили активність, креактивність, вміння працювати у команді і бути відповідальними.









Teambeailding "English tree" ( 1-2 класи). Міні-команди отримала частинки-пазли ВЕЛЕТЕНСЬКОГО дерева. На них діти малювали і підписували все, що найбільш запам"яталося з уроків англійської. Яким повинне бути дерево діти не знали, але кожен був впевненний, що його пазлик є важливим. 
Світлина від Любавки Бучко.


Світлина від Любавки Бучко.

Світлина від Любавки Бучко.

Світлина від Любавки Бучко.
 На цей час коридор початкової школи перетворився в справжню мистецьку галерею,де можна було побачити не лише готові поробки діток,зокрема на тему "My pet",а й діючу " стіну " із завданнями для них. 


Світлина від Оксани Індруської.


Світлина від Оксани Індруської.

Для дітей 6 класів 7-микласники провели веселу перерву з активною розминкою #healthyschool_ua.




Якісна підготовка та креативність учасниць "Miss English" ,їхня інтелектуальність подарувала справжнє свято всім присутнім.Дівчата залюбки розповідали про себе та свої вподобання,презентували свої улюблені страви,показали художні номери,проявили чималу обізнаність та зацікавленість англійською мовою.




Світлина від Liudmyla Rudyka.

 Старшокласники показали свої знання в країнознавчій вікторині,де проявили свої акторські здібності та експресивність.


Учні 3-х класів під час інсценування казки "The bun" показазали гарні акторські здібності, розвивали навички мовлення.
Світлина від Оксани Індруської.

Світлина від Оксани Індруської.
Під час презентації "Travelling to London" четвертокласники мали змогу мандрувати вулицями Лондона та дізналися багато цікавого про визначні місця людей та їхні традиції. 

Світлина від Оксани Індруської.
Світлина від Оксани Індруської.
Світлина від Оксани Індруської.

Завершився тиждень конкурсною програмою в других класах "English with fun".


Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів логічне мислення та пам'ять.
Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар